Ai un botez in curand?

Delicatetea si emotiile acestui moment sunt coplesitoare si noi intelegem acest lucru mai bine decat oricine, asa cum suntem constienti de importanta detaliilor ce tin de un eveniment precum botezul. Am organizat cu succes cateva zeci de petreceri de botez si de fiecare data, ne-am implicat in fiecare detaliu cu aceeasi emotie si bucurie de fiecare data.

Experienta dobandita de echipa Evenimente de Vis in organizarea botezului ne asigura flexilibilitatea si competenta de a oferi optiuni personalizate si care se potrivesc perfect cu cadrul locatiei alese impreuna cu dumneavoastra.

Pentru ca un botez este un eveniment care nu poate fi programat in functie de sezon echipa Evenimente de Vis ofera toate conditiile pentru organizarea petrecerilor de dupa ceremonia religioasa. Meniurile sunt adaptate conform alegerii invitatilor si suntem pregatiti in desfasuratorul de organizare botez sa ne adaptam din mers oricarei provocari atunci cand este vorba de petreceri unde micutii sarbatoriti sunt in centrul atentiei.